.

Ekibimiz

Hakkımda - Mehmet BilenLisans eğitimini Süleyman Demirel Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliğinde (2009); yüksek lisans eğitimini Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programında (2014); doktora eğitimini Süleyman Demirel Üniversitesi  Bilgisayar Mühendisliği Doktora Programında (2020) tamamladı. Gümüşhane Üniversitesi Kelkit Aydın Dğan MYO'da Öğr. Gör. (2011-2012) ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde (2012-2020) Öğr. Gör. olarak görev yaptı.  Halen Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde Dr.  Öğretim Üyesi (2020 - ) ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Dijital Dönüşüm Koordinatörü olarak (2023- ) görev yapmaktadır. Evli  ve iki çocuk babasıdır.





Dr. Öğr. Üyesi Mehmet BİLEN

Koordinatör

mbilen@mehmetakif.edu.tr 




İlhan Uysal, PhD (@iuysal1905) / XLisans eğitimini Süleyman Demirel Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliğinde (2007) ve Anadolu Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri programında(2020), Mühendislik Tamamlama eğitimini SDÜ Bilgisayar Mühendisliğinde (2018); yüksek lisans eğitimini Antalya Bilim Üniversitesi Elektrik ve Bilgisayar Mühendisliği İngilizce Tezli Yüksek Lisans Programında (2019); doktora eğitimini Süleyman Demirel Üniversitesi  Bilgisayar Mühendisliği Doktora Programında (2023) tamamladı. Bayburt Üniversitesi Bayburt MYO'da Öğr. Gör. (2010-2012) ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde (2012-2023) Öğr. Gör. olarak görev yaptı.  Halen Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Zeliha Tolunay Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri bölümünde Dr.  Öğretim Üyesi (2024 - ) ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Dijital Dönüşüm Koordinatör Yardımcısı olarak (2023- ) görev yapmaktadır. Evli  ve bir çocuk babasıdır.


Dr. Öğr. Üyesi İlhan UYSAL

Koordinatör Yardımcısı

iuysal@mehmetakif.edu.tr




Lisans eğitimini Süleyman Demirel Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliğinde (2008), Mühendislik Tamamlama eğitimini SDÜ Bilgisayar Mühendisliğinde (2019); yüksek lisans eğitimini Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programında (2013); doktora eğitimini Süleyman Demirel Üniversitesi  Bilgisayar Mühendisliği Doktora Programında (2023) tamamladı. Süleyman Demirel Üniversitesi Senirkent MYO ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nda Öğr. Gör. (2010-2018), Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nde Öğr.Gör. (2018-2022) Öğr. Gör. olarak görev yaptı.  Halen Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Emin Gülmez Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nda Dr.  Öğretim Görevlisi (2022 - ) ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Dijital Dönüşüm Koordinatör Yardımcısı olarak (2023- ) görev yapmaktadır. Evli  ve iki çocuk babasıdır.



Dr. Öğr. Gör. Ayhan ARISOY 

Koordinatör Yardımcısı

aarisoy@mehmetakif.edu.tr



Profil » DergiParkLisans eğitimini Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliğinde (2020), yüksek lisans eğitimini Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programında (2023) tamamladı. Doktora eğitimine devam etmektedir. Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi Yazılım Mühendisliğinde Arş. Gör. (2022-) ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Dijital Dönüşüm Koordinatörlüğünde Yazılım Geliştirme Uzmanı olarak (2024- ) görev yapmaktadır. 




Arş. Gör. Ali Tezcan SARIZEYBEK

Yazılım Geliştirme

atsarizeybek@mehmetakif.edu.tr

 


Footer Menü